Henkilöstö

Osakkaat

Jonni Mäkinen, asianajaja, toimitusjohtaja

p. 040 581 0248
Email: jonni.makinen@osmomakinen.fi

  • Asianajaja 2002
  • Oikeustieteen kandidaatti 1998 Helsingin yliopisto
  • Asianajotoimiston palveluksessa vuodesta 1996.

Erityisosaaminen:

yrityssaneeraukset, osakas- ja johtajasopimukset, perhe- ja perintöoikeus

Jonni on Suomen johtavia yrityssaneerauksen asiantuntijoita. Jonni on erikoistunut yrityssaneerausmenettelyihin ja toiminut selvittäjänä noin 200 yrityssaneerauksessa sekä toiminut saneerausohjelman valvojana niissä saneerauksissa, joissa ohjelma on vahvistettu.

Lisäksi Jonnilla on vahva yritysjuridiikan osaaminen ja runsaasti kokemusta kiinteistö- ja asuntokauppariidoista sekä perhe- ja perintöoikeudesta. Hän on toiminut pesänselvittäjänä ja -jakajana useissa kuolinpesissä.

 
 

Henna Paukku, asianajaja, varatuomari

p. 040 760 6136
Email: henna.paukku@osmomakinen.fi

  • Asianajaja 2016
  • Varatuomari 2012, Päijät-Hämeen käräjäoikeus
  • Oikeustieteen maisteri 2010, Helsingin yliopisto

Erityisosaaminen:

kiinteistö- ja asuntokauppariidat, urakkariidat, sopimusoikeus, perhe- ja perintöoikeus, oikeudenkäynnit

Henna on erikoistunut asumiseen ja rakentamiseen liittyvien riitojen ratkaisuun. Hän on hoitanut menestyksekkäästi useita kiinteistö- ja asuntokauppaa koskevia riita-asioita, urakkariitoja sekä osakkaan ja asunto-osakeyhtiön välisiä riita-asioita. Hennan vahvuutena on paitsi aihepiiriä koskevan juridiikan vahva osaaminen, myös hyvät neuvottelutaidot sekä aito kiinnostuneisuus sekä uudis- että korjausrakentamiseen.

Hennalla on myös vahva sopimusoikeuden osaaminen, ja hän on laatinut asiakasyrityksillemme mm. osakassopimuksia, johtaja- ja toimitusjohtajasopimuksia.

Lisäksi Henna palvelee asiakkaitamme perhe- ja perintöoikeudellisissa sekä työoikeudellisissa asioissa.

Ennen asianajoalalle siirtymistä Henna on auskultoinut Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa, ja hänelle on myönnetty varatuomarin arvonimi. Lisäksi Henna on toiminut Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen lakimiehenä. Hennalla on siten erityisosaamista liittyen oikeudenkäynteihin ja viranomaisten kanssa toimimiseen.

 

Muu henkilöstö

Anne Launonen

  • Yo-merkonomi 1984
  • Toimiston palveluksessa vuodesta 2000

Anne on toimistomme pitkäaikainen asianajosihteeri. Annen ansiosta toimiston arki sujuu jouhevasti ja mutkattomasti. Perunkirjoituksissa Anne on asiaa hoitavan lakimiehen oikea käsi ja korvaamaton apu perunkirjoituksiin liittyvissä käytännön asioissa. Ennen toimistomme palvelukseen siirtymistä Anne on työskennellyt mm. pankin ja tilitoimiston palveluksessa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tietosuojaseloste